20110516

WHAT ARE YOU WAITING FOR?!

viskas priklauso nuo taves pacio? visiskai nesutinku. Pastaruoju metu bandziau nenusizengt nei vienai taisyklei,neiti lenktyniu su karma, kuri pirmesne ka nuskriaus ir ka gaunu? Maziausiai bronchitaangina ir visoki suda, kuris ironizuodamas sudetinga situacija tik parodo, koki dugna pasiekiau .Pasamone jau liepa nusivilkti sweet jacket, nebepataikaut, pagaliau gryzt prie savojo gruobuonisko "as ir man". As ir man,tai man, o netam isivaizduojamam zmogui, kuriuo ,rodos, tureciau buti.Gryzk menulio jureive, karocia.
Man vis dazniau atrodo, kad jei turesiu ateiti daug litu,tai puse savo laisvo laiko praleisiu pas psichologus, kaip filmuose, aiskindamasi, kas man negerai, kol galu gale jie supras, kad cia vaikystes traumos, kuriu issgyditi neimanoma ir as issoksiu pro penthauso langa. O jei litu neturesiu, nusizudysiu is karto, nes vidus mane pribaigs, jei kas nors neisiaiskins kame cia problema ,bleha. Tai dabar ir galvoju,ar man apsimoka laukt tas 29 dienas iki isganymo,kuris parodys mano ateities perspektyvu kreive su egzaminu rezultatais,kurie gris kelia i darba, ar ne, nes jei nebus darbo, jei nebus darbo - nebus pinigu, jei nebus pinigu - nebus psichologo koncultaciju. Gal sakau geriau padesiu busimiems psichologams, nekvarsindama ju galvu?

1 komentaras:

xoxo rašė...

aš tai galvoju, kad tave padarytų laimingesne permainos: nauja sukuosena, naujas rubas, kokia kelione kazkas tokio:) matau tave su prancuziskai tiesiais plaukais iki peciu :) Sekmes, be liudesiu buk